A hajsza a bajnoki címért elkezdődött

A hajsza a bajnoki címért elkezdődött


Mint mindannyian tudjuk, a Premier League nem szenved hiányt erős csapatokból, de a legtöbb focikedvelő szeme most mégis a Liverpoolra szegeződik. Az ok nem mást, mint az előző évben nyújtott teljesítményük a Premier League-ben és az UEFA-bajnokok ligáján egyaránt.

A Liverpool FC tagjai és szurkolói még lelkesebbek lettek az első meccsük után, amit 4-0-ra nyertek a West Ham kárára. A győzelmet a meccs végéig bebiztosító csapat első gólját a 19. percben szerezte az ígéretes támadójátékos, Mohamad Salah. A második és harmadik gól ugyanazon személytől származott, Sadio Mane a 45. illetve az 53. percben is sikeresen jutatta a labdát a gólvonal mögé. Daniel Sturrige pedig a 88. percben tette fel azt a bizonyos pontot a meccsre.

Egy remek 4-0-ás kezdés után, 3 ponttal a zsebükben máris a bajnokság élén állnak, a teendőjük csak annyi, hogy hozzák az első meccsen mutatott formájukat. Azonban még korai bármit is biztosra mondani, talán csak azt nem, hogy rengetek erőre, kitartásra és motivációra lesz szükségük a játékosoknak.

Köztudott, hogy a Premier League az egyik legizgalmasabb liga, ami rengeteg meglepetést is tartogat a szurkolók számára. Annak a csapatnak, amelyik meg akarja nyerni a bajnokságot, kétségkívül a legmotiváltabbnak és a legerősebbnek kell lennie.

Hozzászólások