Violetta

Egy sztárral kevesebb


Minden csoda három napig tart. Éppen felfedeztük a Diridárét, máris változtatások lesznek a bazári műsor háza tájékán. Violetta odalett, már nem vezeti tovább a Dáridó utánérzést.

Violetta egyedi műsorvezetési technikájával lopta be magát a szívünkbe. Hiányát mindannyian meg fogjuk érezni. Számos kérdés felmerült a status quo megszűnése kapcsán.

Ki és milyen módon fogja betölteni a műsorvezető után hagyott űrt? Az utódja is be fogja olvasni az sms-eket a műanyag karkötőjéről? Az utódja is megpróbál olaszul beszélni? Szóvá teszi a fellépők pocakméretét? Milyen szinten fog beszállni a szuperprodukciókba? Lesz olyan hangja, mint Violettának? Egy két órás műsort el tud vinni úgy a hátán, hogy nincs igazán vágás? Mi lesz a többi műsorral, amiben szintén jelen volt? Gondolok itt többek között a Zeneszalonra, az Energy Show Violettel-re, ami nem is biztos, hogy másik műsor, ránézésre biztos nem az, de a Budapest Európa Televíziónál ezt nehéz megmondani.

Kérdés kérdés hátán. Az internet pedig árgus szemekkel figyeli hogyan tovább. Violetta nélkül nem lesz ugyanaz a műsor, azonban a Budapest Európa Televízió még rendelkezik annyi tehetséggel, hogy túlélje ezt a csapást.

A Ripostnak nyilatkozott egy állandó fellépő, aki szerint Violetta tönkretette a produkciójukat, és ráadásul még kiállhatatlan is volt, ezért az igazgató úr kirúgta. Miatta szégyenítik meg őket, és miatta röhög rajtuk a fél ország. Hogy K.O. Laci, Ibikeblue, Mercike, Mulatós Kata, netán egy másik fellépő mondhatta ezeket, arról sajnos nem tudunk.

A nyilatkozat szerint ezek után határ a csillagos ég. Nincs, ami visszahúzná a fellépőket. Be kell vallanom, szomorú vagyok. Azt hittem a Diridáré tagjai összetartóbbak ennél, egy trash testvériség. A való világ azonban kopogtatott az ajtónkon és megtudhattuk, semmi sem fenékig tejfel.

Pete Tamás

Hozzászólások