MTI

Feri, ezt most mi nyaljuk be!


Gyurcsány ráígért a Kétfarkúakra.

Gyurcsány Ferenc hatalmas formában volt a Demokratikus Koalíció kampánynyitóján. A lehengerlő szójátékokra építő humor mellett az ígéreteknek is nagy szerep jutott. De még milyen ígéretek! Na, és micsoda gyorsasággal!

Egy erős bevonuló videóval indította az estét az ex-miniszterelnök, amiben filmek jeleneteivel összevágva keresték meg azok karakterei – az eget rengető humoráról híres – Gyurcsány Ferencet, hogy ugyan, legyen már oly kedves és oldja meg az országunkban kialakult problémákat. Ez igen! Tudja, hogyan kell indítani egy show műsort, vagyis kampányt! Na, meg folytatni.

A DK elnöke szerint egy új, koalíciós kormánynak nincs száz napja, hogy intézkedjen, ezért ők az első 12 órában rendet tesznek, óránkénti intézkedéssel. A legszórakoztatóbb lépésekre 16:00-kor, és 20:00-kor számíthatunk. Délután a DK alapjoggá teszi az internet-hozzáférést, ingyenessé teszik az alapvető internetelérést. De ez még nem minden! Ha most megválasztják Gyurcsány Ferencet megcsinálja, és egy varázsütésre, este nyolckor ingyenessé teszi az alapvető áram-, víz-, és gázhasználatot! Nesze neked ingyen sör meg jó nő felfogó gát! Mit nekünk örök élet? Gyurcsány Ferenc, politikus-varázsló annyi terhet le vesz a vállunkról, hogy erre nem lesz szükségünk. Segítségével egy emberöltő alatt minden földi örömöt megtapasztalhatunk.

Csakis mágiára tudok gondolni ebben az estben. Máshogy hogyan tudná mindezt Gyurcsány kivitelezni? És ez csak 2 volt a 12 órás programjából. Vagy lehet ez is humor akart lenni? Teljesen összezavarodtam. Ez egy tudd, hogy értsd helyzet? Mindenesetre, ha ez poén volt, azt tudom javasolni, hogy ezt hagyja a valóban vicces Kétfarkú Kutya Pártra.

Pete Tamás
Fotó: MTI


Cikkünket az e heti Csongrádhír 8. oldalán is megtalálhatják.

Hozzászólások