Gyorshajtás Isten parancsára


Úgy fest Kentucky-ban igencsak erős az isteni jelenlét. Ráadásul elég furcsa dolgokra veszi rá az Úr a híveit, legalábbis Connie Lynn Allen esetéből erre következtethetünk.

Az 52 éves nő autós üldözésbe keveredett. A helyi rendőrök gyorshajtáson érték őt, valamint észrevették, hogy a záróvonallal nem törődve előzgette az úton közlekedő járműveket, ezért a nyomába eredtek. A körülbelül 200 km/órával száguldozó nő nem húzódott le, hiába jeleztek neki a zsaruk. Egy másik rendőrautó is csatlakozott az üldözésbe, csak így sikerült megállítani a talpával a gázpedálra tapadt sofőrt. Azonban Allen nem volt hajlandó kiszállni a kocsijából, így a rendőrök kénytelenek voltak betörni az autója egyik ablakát.

Allen azt mondta látta, hogy követik őt a rendőrök, de az Úr felhatalmazta a száguldozásra. Inkább Istenre hallgatott, mint a hivatalos szervekre. Ez viszont még nem minden. Állítása szerint ő maga Szűz Mária, és épp a kis Jézusért sietett. Ezzel biztos meglepte a rend őreit, de meggyőzni nem sikerült őket, letartóztatták.

Pete Tamás
Fotók: Daily Mail, Kentucky State Police


Cikkünket az e heti Csongrádhír 10. oldalán is megtalálhatják.

Hozzászólások