Látjuk a jövőt: le fogják húzni


Már azelőtt, hogy hozzáfogtam ehhez a cikkhez megvolt a véleményem az ezo.tv-ről és a különböző önjelölt polihisztorokról, akik általuk kitalált titulusokkal ruházzák fel magukat, hogy elkápráztassák a nagyérdeműt, és minél több pénzt préseljenek ki a szerencsétlen helyzetbe jutott emberekből. Miután pedig még jobban elmerültem az asztromocsokban már nem is tudom melyik jelző írná le legjobban a helyzetet.

Ez az egész olyan, mint egy rossz vicc.

Egy atlantiszi fényjáró itt, egy buddhista halottlátó ott, egy tudatalatti blokkok oldója amott. A megnevezésük más és más, de egy közös pont mindegyikükben van, az emberek problémáin élősködnek. Rövid ideig jót lehet szórakozni a jósokon, jósműsorokon, azonban minél mélyebbre ás az ember, annál szomorúbbá és valóságosabbá válik az egész. Nincs varázslat, se fehér, se fekete mágia a dolgok mögött, csak gátlástalan nyomulás, kihasználás, kapzsiság.

Virágzik a jóslás iparága.

485 Ft/percért – vagy ha valaki esetleg egy mesterjóssal való beszélgetésre vágyik annak 1016 Ft/percért – megoldják minden gondunkat, legyen szó párkapcsolatokról, pénzügyi problémákról, rontás levételről, halott hozzátartozóval való kommunikációról, gyakorlatilag bármiről. Ezek a jószívű és együtt érző mágusok, jósok, tisztánlátók, tisztánhallók, tisztánérzők az életük bármely bukkanóján, tragédiáján átsegítik embertársaikat. Mármint azokat, akiknek van pénze, és akiket meggyőztek a rámenős taktikájukkal és a mézes-mázos ígéreteikkel.

Előfizetni is lehet
Előfizetni is lehet

Tényleg bármilyen problémát megoldanak.

Szerelem/párkapcsolat, család/otthon, egészség, elhunyt szerettek, eltűnt személyek/tárgyak, házi kedvencek, jogi/peres ügyek, karrier/munka, pénz/anyagiak, sors/életút, spirituális fejlődés. Ezek a témakörök, amelyekben otthonosan mozognak a – saját bevallásuk szerint csodálatos – jósok. Ha kell, jogi tanácsot adnak, megtalálják az elveszett fülhallgatónk, vagy akár segítenek kommunikálni a túlvilággal.

A weboldalukon minden jós rendelkezik egy külön lappal, ahol többet megtudhatunk róluk. Mindenkinek tudom ajánlani, aki némi blődségre vágyik. Innen tudtam meg azt is, hogy háromféle jós-stílus létezik: együtt érző, szókimondó és inspiráló. Valaki a felmenőitől örökölte képességeit, valakit egy angyal segít, és van olyan is, aki a saját felsőbb énjével áll kapcsolatban. Sokan még tárgyakat is segítségül hívnak a kuruzsláshoz. Kártyák, rúnák, ingák, gyertyák, dominók, dobókockák, kövek, gyakorlatilag bármilyen tárgy segítségül lehet bármilyen probléma megoldásában.

A hu.ezo.tv a hazugságok bőségszaruja. Minden jós öt csillagra van értékelve, és csak az őket dicsérő vélemények jelennek meg.Tudom, kipróbáltam. Egy csillagra értékeltem az Alexander névre hallgató mester rúnajóst, az értékelésembe pedig semmi durvát nem írtam, mégsem látni sehol. Így könnyű a legjobb értékelést megszerezni. Elvétve itt-ott találtam négy csillagos értékeléseket is, de ezek a végeredményt nem befolyásolják.

Munkatársaim segítségével próbára tettük az ezo.tv szavahihetőségét. Azzal kecsegtetnek a főoldalukon, hogy egy jósuk személyre szóló választ ad egy kérdésre ingyenesen, e-mailen keresztül. Na, ez egy hazugság. Semmilyen személyre szóló választ nem kaptunk, csak ugyanazt a sablon szöveget, valamint buzdítást arra, hogy telefonon vegyük fel velük a kapcsolatot. Ehhez tanácsokat is adnak. „Jósokkal beszélni nem mindennapi élmény” – kezdik a regisztrációra való felkérés utáni bekezdést hihetetlen szerénységről tanúbizonyságot téve. Ezután arra buzdítanak, hogy legyünk érdeklődőek, nyitottak, ne csak eldöntendő kérdéseket tegyünk fel, hiszen a jövőnk ezeken túl kezdődik (akármit is jelentsen ez). A lényeg, hogy minél tovább tartson a beszélgetés az önjelölt megmentőkkel, és persze minél tovább ketyegjen a percdíj.

Személyre szóló választ – vagy ha már itt tartunk semmilyen választ- nem kaptunk a kérdésünkre, de kaptunk egy elemzést. Itt megtudtuk, hogy hosszasan időzött egy jós azzal, hogy ránk hangolódjon és megtudtuk, negatív spirálban vagyunk, beszélni szeretne velünk. Ezek nagyon érzékeny információk, így jó lenne, ha bizalmas keretek között az emelt díjas telefonszámon tudnánk vele beszélgetni.

Az ingyenes kérdésnél rákérdeznek kérünk-e napi horoszkópot. Többen – munkatársaimmal együtt – nem kértünk, mégis kapjuk azóta is. Varázslatos, igaz? Minden nap a horoszkóp mellé jár egy megkeresés is, amelyben mindig más-más jós kér arra, hogy minél hamarabb hívd fel a 06 90-nel kezdődő telefonszámon. Az okok különbözőek: veszély leselkedik ránk, megérdemlünk egy új kezdetet, félrevezetnek, fantasztikus lehetőség vár ránk, elképesztő anyagi és szellemi jutalmakban lehet részünk, a boldogságunk aggodalomra ad okot, egy elhunyt szerettünk szeretne nekünk üzenni a túlvilágról. Milyen olcsó és manipulatív dolog a halott szeretteinket belerángatni a mocskos üzletükbe?! Hányan hívhatták fel őket, akik a gyásszal nehezen megküzdve nem találtak vigaszt? Ők pedig lóbálják az ingát, fókuszálnak, húzzák az időt, majd elmondják a „túlvilági üzenetet”, amit hallani szeretnénk.

Én is jós vagyok!

Be is tudom bizonyítani! Az ezo.tv weboldalán megtalálható ingyenes tarot jóslás eredményét pontosan meg tudom mondani. Ehhez viszont a kedves olvasó együttműködésére is szükségem van. Kérem, kattintson az alábbi linkre(vagy ne, ki vagyok én, hogy megmondjam bárkinek is mit csináljon) és kövesse a leírásban szereplő egyszerű lépéseket! Én pedig meg fogom mondani melyik az a tarot kártya, amely a leginkább „megszólította” az olvasót. Nyugalom, ez a tarot jóslás legalább annyira ingyenes, mint amennyire haszontalan, azaz teljesen.

http://hu.ezo.tv/tarot-kartyajoslas/a-kovetkezo-lepes-ingyenes-tarot-joslas.html

A kártya pedig nem más, mint a (dobpergés) KELYHEK NYOLCAS! Még ilyet! Varázslat! Mágia! Hihetetlen! Ez mégis hogyan lehetséges? Talán őseim hagyatéka ez a különleges képesség? Netán az istenek kegyeltje vagyok? Egyik sem. Az empirikus módszerre hagyatkoztam, többször kipróbáltam, majd felkértem másokat is, hogy tegyenek így és a végeredmény mindig ez a kártya lett, ugyanazzal a szöveggel, melyben meglepő módon egyszer sem szerepel a telefonszámuk. Alatta pedig az átvert emberek köszönik meg kommentben, hogy „felnyitották a szemük”. Még annyi energiát sem fektettek ebbe, hogy több kártya szerepeljen, legalább annyi, ahány közül választani lehet, de nem, ők nem erőltetik magukat. Nem is próbálkoznak, úgy is megy nekik a szekér, hogy a nagy semmit árulják. Magas percdíjért cserébe hablatyolnak az embereknek, átverik őket.

Kelyhek Nyolcas

A kérdéseimet az ezo.tv-hez is eljuttattam, de válaszokat nem kaptam. Pedig nagyon kíváncsi voltam mit mondanak. Többek között rákérdeztem hogyan lehet az, hogy minden jósuk öt csillagra van értékelve, sosem hibáznak? Történt-e bármiféle visszaélés ezekkel a különleges képességekkel kapcsolatban? Ajánlják a fiataloknak ezt a szakmát, életutat? Azonban sem hagyományos úton, sem álmomban, sem más asztrális síkról nem jött válaszüzenet.

Unalmasabb lenne, hogyha annyi lenne a világ, amennyit az érzékszerveinkkel felfogunk. Egy dologban azonban biztos vagyok, ezeknek a kuruzslóknak sem a túlvilág, sem másféle misztikum kulcsa nincs a birtokukban. Csak a telefon túloldaláról próbálnak minél több pénzt leszakítani. Már csak az a kérdésem, a lelkiismeretükkel hogyan számolnak el? Amikor hazaérnek azt gondolják: ma is mennyi emberen segítettünk, vagy azt: ma is mennyi emberről akasztottunk le pénzt.

Pete Tamás


Kérjük, kedvelje a MegyeiHír oldalait!

Hozzászólások