tbbt

Mennyire sikeresek a szerelemben a The Big Bang Theory sztárjai?


A The Big Bang Theory (Agymenők) 2007-es indulása óta eltelt 11 évben nyomon követhettük a tudomány területén rendkívül okos, ám a szerelemben kissé esetlen “kocka” társaság mindennapjait, ügyes-bajos szívügyeit.

De milyenek a kapcsolataik az őket alakító színészeknek? Kiért dobban meg a szívük? Kinek van már párja,és ki az, aki még vár az Igazira? Kapcsolataik hasonlóan alakulnak, mint a sorozatban vagy szöges ellentéteik egymásnak?

Az alábbiakban, ezekből válogattunk össze néhányat.

Johnny Galecki és Sara Gilbert

leonard

Johnny Galecki annak ellenére, hogy egy “kocka”, asztmás fizikus, Leonard szerepét játssza a sorozatban, karaktere valahogyan mégis vonzza magához a szép nőket. Ez nincs másképp az őt alakító színésszel sem, hiszen Galecki is nagy múlttal rendelkezik a randizás terén. Például randizott Sara Gilberttel -aki a TBBT- ben Leslie Winkle – t alakította-, addig, amíg a színésznő rá nem jött, hogy inkább a hölgyek iránt érdeklődik.

Jim Parsons és Todd Spiewak

sheldon

Jim Parsons alakítja a zseniális, ám sokszor idegesítő Sheldon Cooper -t, akinek a sorozat epizódjai alatt végigjártuk érzelmi fejlődésének göröngyös útját. A valóságban a színész már hosszúideje boldog kapcsolatban él párjával, Todd Spiewakkal, akivel tavaly májusban tartották a Rockefeller Centerben látványos esküvőjüket.

Mayim Bialik és Michael Stone

amy

Mayim Bialik játssza a sorozat Amy-jét, Sheldon neurobiológus barátnőjét. A karakterrel ellentétben a színésznő már túl is van egy házasságon. Férjével, Michael Stone- nal, 2012-ben váltak el, kilenc év házasság után. A kapcsolatból két kisfia született.

Kunal Nayyar és Neha Kapur

raj

Az asztrofizikus Raj-t alakító Kunal Nayyar valószínű, sokkal jobban ért a flörtöléshez és a randizáshoz, mint az általa megformált karakter, 2011 – ben ugyanis feleségül vette Neha Kapur-t, aki 2006-ban elnyerte a Miss India címet.

Wil Wheaton és Anne Wheaton

wil wheaton

Wil Wheaton, amerikai színész, író és blogger, saját magát alakítja a TBBT- ban. Aki nincs benne a show-ban, az a felesége,  Anne, akivel már 1999 óta házasok.

Brian Posehn and Melanie Truhett

bert

A Posehn által megformált karakter a többnyire szerencsétlenkedő Bert, a geológus, aki viszonzatlanul szerelmes Amy-be. Szerencsére a valóságban érzései kiválasztottja iránt viszonzásra találtak, így 2004 óta felesége Melanie Truhett, TV-s producer, akivel már van egy közös fiuk is.

Kaley Cuoco and Karl Cook

penny

A sorozat dögös Pennyjét, túl a Ryan Sweetinggel kötött félresikerült házassága után,újra eljegyezték. Párja, Karl Cook, tavaly november 30-án, a színésznő 32. szülinapján kérte meg a kezét.

(tworeddots.com)

Fotó: Getty Images 

Hozzászólások