rendőrök

Rejtélyes rendőri intézkedés Szegeden


Szeged belvárosában található bevásárlóközpont előtt több mint egy tucat rendőr intézkedik. Az okát sem a helyszínen, sem a sajtószolgálaton keresztül nem árulták el.

Nagyjából annyi rendőrt láttunk a helyszínen, mint ahány embert igazoltattak. Miután az egyenruhások nem árultak el miért intézkedtek próbáltunk az egyik igazoltatottal beszélni, azonban a rendőrök arra hivatkozva, hogy intézkedés folyik ellene nem engedték.

A helyszínen megkérdezett rendőrök „nem nyilatkoztak”. Miután érdeklődtünk van-e olyan, aki többet elárulhat odahívták a feletessük, aki elmondta, intézkedés folyik, nem árulhat el többet. Ezután a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatánál érdeklődtünk telefonon, de tőlük sem tudtunk meg semmit. Egy írásos megkeresést kértek az ügyben, amit meg is tettünk. Az automatikus üzenetükön túl más válasz eddig nem érkezett.

A helyszínen többen érdeklődve figyelték az eseményeket, de ők sem tudták megmondani pontosan mi történik. Az egyikük azt mondta lehetséges, hogy egy illegális tüntetést oszlattak fel, és őket igazoltatták. Azonban ez csak találgatás, amíg a rendőrség pontosan meg nem mondja miért is intézkedtek

Hozzászólások